Kürdistan Komünist Partisi’nin kuruluşunun 39. yılını devrimci bir coşkuyla kutluyor ve selamlıyoruz!

THKO-MB’den bu yana varlığını sürdüren, 21 Mart 1982’den sonra birleşik örgütlenmeden dostça ayrılarak kendi bağımsız kimliğiyle Kürdistan ulusal özgürlük ve sosyalizm mücadelesini sürdüren Kürdistan Komünist Partisi’nin kuruluşunun 39. yılını devrimci bir coşkuyla kutluyor ve selamlıyoruz!

Dünden bugüne partimizi canları pahasına bu günlere taşıyan, ağır işkenceler altında katledilirken bile ser verip sır vermeyen komünist şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz!

Onları asla unutmadığımızı, unutmayacağımızı, Kürdistan ulusal özgürlük ve sosyalizm mücadelemizde daima anarak yaşatmaya devam edeceğiz!

Kuzey Kürdistan’ın ağır sömürge koşullarında, dünden bugüne partimize, kadrolarımıza evlerini, yoksul sofralarını tereddütsüz açarak bizleri bağırlarına basan halklarımıza sonsuz şükran borçlu olduğumuzu asla unutmayacağız!

KKP’yi kurulduğu ilk günden 39. kuruluş yıldönümü olan bugünlere kadar tüm zorluklara rağmen meşakkatle taşıyan, sorumlu davranıp görev alan bütün kadro, üye ve taraftar yoldaşlarımıza en içten duygularla teşekkür ediyoruz!

Yarınların özgür sosyalist Kürdistan’ın kurulmasının öncüsü olacak Kürdistan Komünist Partisi’nin bugünlere kolay gelmediğini asla unutmadık!

Yarınların özgür sosyalist Kürdistan’ını kurmanın öncü gücü olan KKP saflarında tüm siyasi kadro ve taraftarları sorumluluk üstlenmeye çağırıyoruz!  

Sosyalist- komünist inancını ilk günkü gibi koruyarak başka kulvarlarda mücadele alanlarını terk etmeyen Kürdistanlı kadrolara çağrımızdır! Kürdüm, Kürdistanlıyım, sosyalistim diyorsan, özgür Kürdistan’da halklarımızın etnik kimlik ve inancın rengârenk bahçesi olacak düzeni birlikte kurma adına tüm komünistleri KKP saflarında mücadeleye çağırıyoruz!

Kadınıyla, genciyle, işçi ve emekçisiyle sömürgeciliğe ve kapitalizme karşı birlikte mücadele etmenin ve kendi özgür geleceğimizi ellerimizle örme imkânının KKP saflarında örgütlü çabayla mümkün olacaktır!

KKP; kurulduğu ilk günden bu yana Kürt halkının yararına olduğuna inandığı tüm adımları atmanın ötesinde, bizatihi, bu adımların atılabilmesi yönünde sorumluluk almış, taşın altına elini koymaktan asla geri durmamıştır!

Bijî KKP!

Bijî Azadî!

Bijî Sosyalîzm!

Bijî Azadîya Kurdistan!

Bimre Koledar!

Bimre Kapitalîzm!

18.03. 2021

Kürdistan Komünist Partisi-KKP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir