Reel sosyalizm yıkıldı fakat sosyalizm ölmedi, yaşıyor, yaşatacağız!

Özgürlük ve Sosyalizm Partisi; 21. Yy Ekim devrimlerini geliştirmek hedefinde, “inadına özgürlük, inadına sosyalizm” şiarıyla sosyalizm bayrağını Kürdistan’da taşıyor.

Sovyet Ekim Devrimi’nin 99. Yıl dönümünde, başta Lenin olmak üzere devrim liderlerinin ve önemlisi Ekim Devriminin tüm ADSIZ KAHRAMANLARININ anıları önünde saygıyla eğiliyoruz. Her devrimde olduğu gibi Ekim Devriminde de adsız kahramanlar ve elbette kitleler olmasaydı liderler ne kadar güçlü ve ne kadar öngörülü olsalar da devrimi başaramazlardı.

Sovyet Ekim Devrimini çağdaş içeriğiyle Kürdistan’da yaşatmayı sürdüreceğiz. Kürdistanlı tüm komünistlere çağrımız; Ülke komünist partisi iddia ve kapsayıcılığıyla tek çatı altında farklılığımızla birleşelim. Birlikte ulusal özgürlük ve sosyalizm mücadelesinde dinamik bir yürüyüşü gerçekleştirelim.

Kendini Dünya Komünist Hareketinin ayrılmaz bir parçası olarak gören Özgürlük ve Sosyalizm Partisi, küremizde ve bölgemizde yeniden yön arayan tarihe sınıfsal içerik katma tutum ve kararlılığıyla Ekim Devrimini 99. Yıldönümünde sahipleniyor.

Yaşasın Ekim Sovyet devrimi!

Biji azadi biji sosyalizm!

Bimre koleti, bimre kapitalizm!

Özgürlük ve Sosyalizm Patisi

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir