Hûrî yoldaşımızı bugün kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz! Başta Ökkeş-Sadık-Veyis-Zeynep-Ali-Fatma-Zeynel-Kazım… olmak üzere tüm Kolusarı ailesinin ve TKEP ile KKP’lilerin başı sağ olsun. Onu unutmayacağız.

01.07.1931-25.06.2020!

Hûrî yoldaşımızı bugün kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz!

Başta Ökkeş-Sadık-Veyis-Zeynep-Ali-Fatma-Zeynel-Kazım… olmak üzere tüm Kolusarı ailesinin ve TKEP ile KKP’lilerin başı sağ olsun. Onu unutmayacağız.

Vefatı kadar bize acı veren kendisini son yolculuğuna uğurlamaya Onun birçok yoldaşı Koronavirüs nedeniyle katılamayacak olmasıdır.

Hûrî yoldaş 1974’den beri yani THKO-MB (Emeğin Birliği), TKEP ve KKP süreci boyunca daima mücadelemizin bir parçası olmuştur. Nefesini verdiği son ana kadar da siyasetten kopmadı yoldaşlarla görüşür siyasi gelişmeleri ayrıntılı sorar ve takip ederdi.

Hûrî yoldaşın diğer bir özelliği O emekçi-üretici bir köylü idi.  Yaşı 10 civarındayken önce annesini bir hafta sonra babasını kaybetti, 2 kardeşiyle birlikte akrabaları tarafından büyütüldü. Ayakları üzerinde durur durmaz nefesini verdiği son ana kadar daima bağda, tarlada, bahçede çalıştı üretti.

Seni unutmayacağız Hûrî yoldaş.

Seni Kürt halkının büyük medeniyetlerinden birinin yaratıcısı olan Hûrîlerin yanına gönderiyoruz. Güle güle yoldaş…

25.06.2020

Kürdistan Komünist Partisi – KKP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir