KKP Antep il örgütünün organize ettiği, Genel Başkanımız Sinan Çiftyürek ve HDP Urfa Milletvekili Nusrettin Maçin yoldaşın da içinde bulunduğu KKP heyetinin faaliyet programı çerçevesinde bugün Antep Tüm Emekliler Derneği’ni ziyaret ettik.

Partimizin merkezi düzeyde başlattığı bölge faaliyetleri çerçevesinde Antep’teyiz.

KKP Antep il örgütünün organize ettiği, Genel Başkanımız Sinan Çiftyürek ve HDP Urfa Milletvekili Nusrettin Maçin yoldaşın da içinde bulunduğu KKP heyetinin faaliyet programı çerçevesinde bugün Antep Tüm Emekliler Derneği’ni  ziyaret ettik.

Dernek başkanı ve heyeti ile birlikte karşılıklı olarak ülkenin temel gündemi olan ekonomik kriz, iktidarın siyasetini ve emeklilerin ekonomik sosyal sorunlarını konuştuk. Daha çok emeklilerin sorunlarını dinledik.

Ekonomik ve sosyal krizin asıl sorumlusunun 19 yıllık AKP iktidarının politikası sonucunda olduğu ortak düşünce olarak ortaya çıktı.

İkinci ve en önemlisi de yeni süreçte iktidar değişikliği olsa bile emek cephesinin kendi içinde örgütlülüğünü büyütemediği takdirde yeni iktidarın oluşmasında özne olamayacağı üzerinde duruldu.

KKP heyeti olarak çalışmalarımız devam edecek.

Kürdistan Komünist Partisi – KKP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir