KKP 4 Haziran’da startını verdiği Emek Kampanyasını çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle sürdürüyor. Amed İl yöneticileri bu çerçeve de TMMOB Diyarbakır merkezini ziyaret etti.

KKP 4 Haziran’da startını verdiği Emek Kampanyasını çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle sürdürüyor. Amed İl yöneticileri bu çerçeve de TMMOB Diyarbakır merkezini ziyaret etti. Ziyarette kampanyanın amacı ve eylem programı hakkında bilgilendirildiler. Özellikle İş, iş, iş, 6 saatlik iş Herkese iş! Kampanyasının ana sloganı konusunda kendilerinden destek istedik.

TMMOB Diyarbakır yöneticileri; “Kampanyayı önemli bulduklarını, ekonomik kriz ve sosyal sonuçları meselesi hepimizin ortak meselesidir. Öyle ki KKP’yi, HDP’yi aşan çapta bir mesele olup ortak ne yapılabilinir? Bunu düşünmek lazım! Biz elimizden gelen desteği veririz… Ayrıca en temel ve güncel meselemiz anadil kampanyası ve ulusal özgürlük alanında neler yapılabilinir? şeklinde görüşlerini belirttiler. Görüşmeler verimli geçti. Kampanya süresince kendilerini bilgilendireceğimizi belirttik ve ayrıldık.

İş, iş, iş

6 saatlik iş

Herkese iş şiarıyla çalışmalarımız sokağa dönük etkinlik ve ziyaretlerle devam edecek.

KÜRDİSTAN-TÜRKİYE VE DÜNYA’DA HERKESİ KAPİTALİZME TAŞ ATMAYA ÇAĞIRIYORUZ!

09.06.2021

KKP Diyarbakır İl Örgütü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir