Aralarında Genel Başkanımızın, Merkez Yürütme Kurulu üyelerimizin ve Malatya il örgütü yöneticilerimizin bulunduğu bir ekip 10 Mart günü, referanduma ilişkin başkanlık sistemine HAYIR kampanyasının Malatya ayağını gerçekleştirdiler.

Önce parti il binası önünde genel başkanımız Sinan Çiftyürek kamuoyuna yönelik bir basın açıklaması yaptı. Çiftyürek yaptığı açıklamada; getirilmek istenen başkanlık sisteminin toplumu daha geriye götüreceğini, demokratik- özgürlüklerden giderek uzaklaşacağını, parlamentonun tamamen işlevsizleşeceğini, halklarımızın kaderinin bir kişinin eline verilmesi sonucu diktatörlük rejimine dönüşeceğini vurguladı.

Ayrıca ‘AKP hükümetinin dünden bugüne halklarımıza reva gördüğü baskı, sindirme, temel hak ve özgürlüklere yönelik faşist uygulamalar getirilmek istenen sistemin de nasıl olacağının ipuçlarını veriyor’ dedi.

Açıklama sonrası genel başkanımızla beraber partililer giydikleri önlükleriyle, Malatya merkezde bildirilerini halkla buluşturmak üzere dağıtmaya başladılar.

Galeriye gitmek için fotoğraflara tıklayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir